an artists' view

an artists' view

Sunday, 24 August 2014

Anglesey Stone

 Wrapped a stone with grasses.
 Quartz on the campsite grounds.
 Windmill querns to grind the flour. Here set into the floor of the windmill. 
 Stones set into the centre of the labyrinth.
 Holed stones used as weights for the reconstructed Iron-Age
loom in the recreated hut. 
Cottage walls, of what used to be the community baker. People would bring their loaves to be baked in the big ovens.
In the 17th century we didn't have our own individual ovens. We'd have an open fire on which to cook, or later on, ranges. 


  1. that loom is quite something, imagine having to move it with those kind of weights

  2. God yeah! I guess they would put it somewhere, and it stayed there! x


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...